Impresszum

Kapcsolattartási cím

EuropTec Kft.

8900 Zalaegerszeg Hock J. u. 96/A

Telefon: +36 92 550 100

Képviseletre jogosult személyek

Belső Gábor ügyvezető igazgató

Marcel Käser ügyvezető igazgató

 

Cégjegyzék adatok

Bejegyzett cégnév: EuropTec Kft.

Cégjegyzékszám: 20-09060731

 

Adószáma

10624249-2-20

 

Felelősség kizárás

A szerző nem vállal semmilyen felelősséget az információk helyességéért, pontosságáért, aktualitásáért, megbízhatóságáért és teljességéért. Kizártak a szerzővel szembeni azon vagyoni és nem vagyoni kártérítési igények, amelyek a nyilvánosságra hozott információkhoz való hozzáférésből, azok felhasználásából vagy fel nem használásából, azokkal történő visszaélésből vagy műszaki hibákból erednek. 

Minden ajánlat kötelező érvény nélküli. A szerző fenntartja magának a jogot, hogy az oldal egy részét vagy a teljes oldalt külön előrejelzés nélkül módosítsa, kiegészítse, törölje vagy a nyilvánosságra hozatalt időlegesen vagy végleg megszüntesse. 

Felelősség a linkekért

A harmadik személyek honlapjaira történő hivatkozások és linkek kívül esnek felelősségi körünkön. Kizárunk minden felelősséget ezen honlapokért. Az ilyen honlapokhoz történő hozzáférés és ezek használata a felhasználó kizárólagos felelősségére történik. 

Szerzői jogok

A honlapon található tartalmak, képek, fotók és más fájlok jogosultja kizárólag az EuropTec Kft. vagy a külön megjelölt jogtulajdonosok. Bármely elemek reprodukciójához a jogosultak előzetes írásbeli hozzájárulását be kell szerezni.  

 

Orvostechnika

-Sebészet

-Endoszkópia

-Fogászat

-Kiegészítő alkatrészek

Labortechnika

-Analitika

-Diagnosztika

-Mérés- és szabályozástechnika

Energetika

-Solartechnika

-Kapcsolóberendezések

-Magasfeszültség

Ipar

 

-Festékipar

-Általános ipari alkatrészek

© 2016 EuropTec Kft.

Bejelentkezés