1993-ban vegyészmérnökként végeztem. Termelésvezető helyettes a Caolánál, Minőségbiztosítási vezető a Continental-nál, Mérnöki csoportvezető az IBM-nél voltak utam főbb állomásai. Mindeközben fejlesztettem német nyelvtudásomat és szereztem egy közgazdász diplomát is. 2000-ben egy HVG-s újsághirdetésre jelentkeztem, melyben ügyvezetőt kerestek egy vidéki forgácsolóüzembe. Az esélytelenek nyugalmával nyertem el az állást, annak ellenére, hogy kifejezetten gépészmérnököt kerestek a pozícióra. Nagyon motivál, hogy 130 dolgozónk munkahelye és anyagi jóléte részben a management és az én döntéseimtől függ. Stratégiák kidolgozása, operatív feladatok és vevői auditok váltják egymást. A szervezet folyamatos átalakulásban van, minden nap igyekszünk valami újat, jobbat tenni, amivel a nyugati cégek színvonalát elérhetjük, sőt meghaladhatjuk. A tanulási folyamat soha nem áll meg, én is minden nap tanulok valami újat. Inspiráló, innovatív, fejlődő és önálló szervezet élén állni csodás érzés. A legjobb, hogy ehhez kollégáimban a legjobb partnereket találtam meg, hiszen segítjük egymást, ezért is sikeres az EuropTec Kft már 21 éve.

2005-ben egy multi cégtől érkeztem az EuropTec Kft.-hez. Belépésemtől egyértelmű volt, hogy hosszú távon szeretnének velem együtt dolgozni, és a folyamatos fejlődésemhez minden segítséget meg fogok kapni. Az első években a minőség ellenőrök munkáját segítettem 3D mérőprogramok készítésével. Ahogy egyre több tapasztalatot gyűjtöttem, a minőség ellenőrzés melllet mélyebben kezdtem el foglalkozni a minőség biztosítással, valamint vevői és tanusítási auditok előkészítésével. 4 év alatt végigjártam a "ranglétrát". Ma már én felelek az EuropTec Kft. által gyártott és kiszállított termékek minőségéért, illetve a minőségirányítási rendszer működéséért. Minden nap új kihívásokat tartogat. Rendkívül izgalmas feladat a magas vevői követelmények teljesítésének biztosítása.

Egy autóipari cégnél kezdtem pályafutásom minőségi mérnökként, aztán egy multinacionális cégnél gyártástámogató ménökként dolgoztam.2000-ben kerültem az EuropTec Kft-hez termelésvezetőként, majd logisztikai vezető lettem, ma pedig műszaki vezetőként tevékenykedek. Az elmúlt évek műszaki fejlesztéseiben, beruházásaiban komoly szerepem volt, mindig is az volt a célom, hogy a fejlődésünk révén a versenyképességünk növekedjen és ez a vevői igények kielégítésével párosuljon. Az itt töltött 12 év bebizonyította, hogy mindig van hova fejlődni.  A gépek és a termelési folyamatok fejlesztése, a legújabb technikával történő felszerelése folyamatosan szükséges ahhoz, hogy versenyképes áron technológiailag igényes termékeket tudjunk vevőinknek nyújtani. Ennek megvalósítása az én feladatom, ami komoly szakértelmet, a technikai újdonságok területén naprakész ismereteket igényel. A folytonos innováció nagyon motiváló, örülök, hogy részese lehetek a cég fejlődésének

2006-ban pályakezdőként sikeres interjú után kerültem az EuropTec Kft-hez. Az elmúlt években egy olyan csapat tagja lehettem, ahol kemény munkával rengeteg tapasztalatra tudtam szert tenni. Nálunk a fejlesztésben és a fejlődésben nincs megállás. Frissen kinevezett műszakvezetőként mind szakmai mind személyi fejlődésre nyitottan magam alakíthatom azt a munkakörnyezetet, amelyben sikeres lehetek.

2000 Decemberében a mostani főnököm felkereste az iskolát, ahol ép végzős technikusként tanultam, hogy munkatársat keres programozói állásra. NC programozást és CNC gépkezelést tanultam az iskolában, de CAM programozást nem. A kihívást érdekesnek találtam és a cégnél tett rövid látogatás után elvállaltam. Júniusig, az iskola befejezéséig, délutánonként kijártam a céghez tapasztalatokat gyűjteni a gyártás és a programozás területén illetve részt vettem egy CAM tanfolyamon Svájcban. Az indulásnál a munkaköröm, kis cég révén, sokrétű volt, és a programozás, a szakmai tapasztalatok gyarapodásával az évek során vált egyedüli feladatommá. Most már egy kisebb csapat munkáját koordinálom nap mint nap. Mindemellett részt veszek a csapat napi feladataiban -így a programozásban a gépbeállításban és ha kell a készüléktervezésben illetve készülékgyártásban is. Ugyan nem teljesen pályakezdőként kezdtem dolgozni, ez az első "igazi" munkahelyem. A munkanapjaim nem telnek unalmasan. A technika fejlődésével a munkadarabok geometriája egyre mélyebb CAM ismereteket követel meg,melyek nap mint nap újabb és újabb feladatok elé állítanak, a helyes megmunkálási sorrendek illetve stratégiák kitalálásában. A fejlődés érdekében az új ismeretek oktatására is nagy hangsúlyt fektetünk. Gyakran tartok kisebb oktatásokat a CAM rendszerünk újdonságairól a kollégáimnak. Izgalmas és érdekes dolog olyan embereket oktatni akiktől hajdanán a szakma fortélyait elsajátítottam.

2005-ben pályakezdőként érkeztem a csapathoz. Korábban sehol nem láttak bennem elég fantáziát munkatapasztalat nélkül. Gépkezelőből hamar gépbeállító lettem, majd 4 év után CNC programozóvá neveztek ki. Ebben az időszakban rengeteget tanultam a szakmáról hála a tapasztaltabb kollégáknak. A munka mellett a cég 100%-ig támogatja a továbbtanulásomat, így idén már a negyedik félévemet kezdhettem meg a Zalaegerszegi BSC Mechatronikai levelező képzésén. Ez az első munkahelyem. Felvételemnél hangzott el az a mondat , hogy itt mindent megtanulhatok, amit szeretnék. És valóban így van. Nap mint nap újabb kihívások várnak rám. Nagyon fiatal és remek csapattal dolgozhatok együtt, ami egyszerűbbé teszi a mindennapi munkámat és mindig tanulok valami újat. Remek fejlődési és tanulási lehetőséget biztosít a cég. Idén született a kislányom és szerencsére a család témát sem tabuként kezelik a cégnél, hanem a mindenki számára elfogadható megoldást keresik, ami nagyon megkönnyíti a munkámat.

A szállodaiparban eltöltött 7 év után 2008-ban kerültem az EuropTec Kft-hez az ügyvezető napi munkájának segítésére titkárnőként. Korábban termelővállalatnál nem dolgoztam, de azt gondolom nyelvtudásomnak, szervezőképességemnek és a kommunikáció területén szerzett tapasztalataimnak köszönhetem az állást. A feladataim mára már szerteágazóak: azon kívül, hogy a napi ügymenetet intézem és minden rendezvény megszervezése az én kezemben van, mind a logisztika, mind a termelés területéhez tartozóan vannak feladataim. Szeretem hogy a cég minden területére van rálátásom, hogy minden munkatársamat személyesen, név szerint ismerhetem, hogy napi munkámon keresztül érezhetem minden nap a fejlődéssel, fejlesztésekkel járó változásokat melyek előrébb visznek bennünket. Nem mellékes, hogy tiszta, modern munkakörnyezetben lehetek, ahol érzem, hogy nem csak egy vagyok a sok közül és hogy minden nap valami új dolgot tanulhatok a feladataim sokrétűsége által.olgot tanulhatok a feladataim sokrétűsége által.

Az autóiparban vállalkozóknál eltöltött hosszú évek után 1 éve kerültem a céghez. Már nagyon vágytam egy olyan munkahelyre, ahol a mindennapi munkámhoz szükséges feltételek és felszerelések megfelelőek. Örülök, hogy kiemelkedő munkakörülmények között dolgozhatok. A munkám során az alapanyagot készítem elő a termelés számára. Amennyiben mennyiségben vagy a minőségben tévednék, az nagy időveszteséget jelentene a termelésben, így nagy odafigyeléssel kell dolgoznom. Olya munkahelyen dolgozhatok, ahol naponta érzem a felém áramló megbecsülést, értékelik a munkámat és érzem azt, hogy én is ennek a termelő vállalatnak a "kihagyhatatlan" eleme vagyok. Számomra igen fontos, hogy felelős munkatársként tekintenek rám. Az életemben az EuropTec végre egy biztos pont.

2006-ban érkeztem az EuropTec Kft-hez egy kihívásokkal teli munkakörbe, hisz előttem még senki nem dolgozott a cégnél ezen a területen. A mai napig úgy gondolom, hogy a munka megszerzésében döntő szerepe volt nyelvtudásomnak. A tanulásomat és szakmai fejlődésemet a cég folyamatosan támogatja, a felém áramló bizalmat pedig már az első napoktól éreztem, hisz alig 2 hónapja voltam a cégnél, amikor kiutazhattam 1 hétre a svájci anyavállalatunkhoz. Azonkívül, hogy rengeteg adminisztratív feladatot végzek, a munkám során örömmel veszek részt a leendő munkavállalók kiválasztásától a teljesítményük és fejlődésük nyomon követésében, az oktatásuk megtervezésében, miközben a cég és a munkavállalók közös igényeinek kielégítése is nagyon fontos feladat. A családias munkakörnyezetnek köszönhetően mindenkit személyesen ismerek, így a dolgozók, elégedettségéért is sokkal többet tehetek. A munka és a család összeegyeztetésében is sokat köszönhetek a EuropTec Kft-nek, mert egy 2 éves kislány anyukájaként nagy segítség a rugalmasabb munkaidőbeosztás és a feletteseim megértő és családcentrikus hozzáállása

2008-ban gépi forgácsoló gyakornokként kerültem a céghez, így már fiatalon egy jól működő, szakmai kihívásokkal teli csapat tagja lehettem. 1,5 év után a szerszámelőkészítés területén kezdtem meg a betanulást. Mindig is arra törekedtem, hogy szakmai tudásomat a lehető legjobban bővítsem, valószínűleg ennek is köszönhetem, hogy az iskola befejezése után azonnal állást ajánlottak nekem. Naponta találkozom munkám során új dolgokkal, mivel nagyon speciális területre gyártunk alkatrészeket. Bár már több, mint 2 éve dolgozom itt, és úgy érzem, hogy szakmailag nagyon sokat fejlődtem, köszönhetően annak, hogy a legújabb technológiákkal dolgozunk mindig tanulhatok valami újat. Egyben az EuropTec azt is jelenti, hogy hosszú távon dolgozhatok.

Orvostechnika

-Sebészet

-Endoszkópia

-Fogászat

-Kiegészítő alkatrészek

Labortechnika

-Analitika

-Diagnosztika

-Mérés- és szabályozástechnika

Energetika

-Solartechnika

-Kapcsolóberendezések

-Magasfeszültség

Ipar

 

-Festékipar

-Általános ipari alkatrészek

© 2016 EuropTec Kft.

Bejelentkezés