Belső Gábor,ügyvezető

1993-ban vegyészmérnökként végeztem. Termelésvezető helyettes a Caolánál, Minőségbiztosítási vezető a Continental-nál, Mérnöki csportvezető az IBM-nél voltak utam főbb állomásai. Mindeközben fejlesztettem német nyelvtudásomat és szereztem egy közdasági diplomát is. 2000-ben egy HVG-s újsághirdetésre jelentkeztem, melyben ügyvezetőt kerestek egy vidéki forgácsolóüzembe. Az esélytelenek nyugalmával nyertem el az állást, annak ellenére, hogy kifejezetten gépészmérnököt kerestek a pozicióra.

Nagyon motivál, hogy 85 dolgozónk munkahelye és anyagi jóléte részben a management és az én döntéseimtől függ. Stratégiák kidolgozása, operatív feladatok és vevői auditok váltják egymást. A szervezet folyamatos átalakulásban van, minden nap igyekszünk valami újat, jobbat tenni, amivel a nyugati cégek szinvonalát elérhetjük, sőt meghaladhatjuk. A tanulási folyamat soha nem áll meg, én is minden nap tanulok valami újat. Inspiráló, innovatív, fejlődő és önálló szervezet élén állni csodás érzés. A legjobb, hogy ehhez kollégáimban a legjobb partnereket találtam meg, hiszen segítjük egymást, ezért is sikeres az EuropTec Kft már 21 éve.

Hajgató László, műszaki vezető

Egy autóipari cégnél kezdtem pályafutásom minőségi mérnökként, aztán egy multinacionális cégnél gyártástámogató ménökként dolgoztam.2000-ben kerültem az EuropTec Kft-hez termelésvezetőként, majd logisztikai vezető lettem, ma pedig műszaki vezetőként tevékenykedek. Az elmúlt évek műszaki fejlesztéseiben, beruházásaiban komoly szerepem volt, mindig is az volt a célom, hogy a fejlődésünk révén a versenyképességünk növekedjen és ez a vevői igények kielégítésével párosuljon. Az itt töltött 12 év bebizonyította, hogy mindig van hova fejlődni.

 A gépek és a termelési folyamatok fejlesztése, a legújabb technikával történő felszerelése folyamatosan szükséges ahhoz, hogy versenyképes áron technológiailag igényes termékeket tudjunk vevőinknek nyújtani. Ennek megvalósítása az én feladatom, ami komoly szakértelmet, a technikai újdonságok területén naprakész ismereteket igényel. A folytonos innováció nagyon motiváló, örülök, hogy részese lehetek a cég fejlődésének