Hajgató László, műszaki vezető

Egy autóipari cégnél kezdtem pályafutásom minőségi mérnökként, aztán egy multinacionális cégnél gyártástámogató ménökként dolgoztam.2000-ben kerültem az EuropTec Kft-hez termelésvezetőként, majd logisztikai vezető lettem, ma pedig műszaki vezetőként tevékenykedek. Az elmúlt évek műszaki fejlesztéseiben, beruházásaiban komoly szerepem volt, mindig is az volt a célom, hogy a fejlődésünk révén a versenyképességünk növekedjen és ez a vevői igények kielégítésével párosuljon. Az itt töltött 12 év bebizonyította, hogy mindig van hova fejlődni.

 A gépek és a termelési folyamatok fejlesztése, a legújabb technikával történő felszerelése folyamatosan szükséges ahhoz, hogy versenyképes áron technológiailag igényes termékeket tudjunk vevőinknek nyújtani. Ennek megvalósítása az én feladatom, ami komoly szakértelmet, a technikai újdonságok területén naprakész ismereteket igényel. A folytonos innováció nagyon motiváló, örülök, hogy részese lehetek a cég fejlődésének

Belső Gábor,ügyvezető

1993-ban vegyészmérnökként végeztem. Termelésvezető helyettes a Caolánál, Minőségbiztosítási vezető a Continental-nál, Mérnöki csportvezető az IBM-nél voltak utam főbb állomásai. Mindeközben fejlesztettem német nyelvtudásomat és szereztem egy közdasági diplomát is. 2000-ben egy HVG-s újsághirdetésre jelentkeztem, melyben ügyvezetőt kerestek egy vidéki forgácsolóüzembe. Az esélytelenek nyugalmával nyertem el az állást, annak ellenére, hogy kifejezetten gépészmérnököt kerestek a pozicióra.

Nagyon motivál, hogy 85 dolgozónk munkahelye és anyagi jóléte részben a management és az én döntéseimtől függ. Stratégiák kidolgozása, operatív feladatok és vevői auditok váltják egymást. A szervezet folyamatos átalakulásban van, minden nap igyekszünk valami újat, jobbat tenni, amivel a nyugati cégek szinvonalát elérhetjük, sőt meghaladhatjuk. A tanulási folyamat soha nem áll meg, én is minden nap tanulok valami újat. Inspiráló, innovatív, fejlődő és önálló szervezet élén állni csodás érzés. A legjobb, hogy ehhez kollégáimban a legjobb partnereket találtam meg, hiszen segítjük egymást, ezért is sikeres az EuropTec Kft már 21 éve.