Az EuropTec Kft., az „Akarat + Tudás = Hatékonyság” cégfilozófiáját szem előtt tartva, évek óta szerepet vállal a fiatalok szakmai képzésében. A kiváló minőséget csak és kizárólag a magasan képzett munkaerő, és a jól felkészült menedzsment együttese biztosíthatja. Ezért is vállalkoztunk jelen projekt keretében is arra, hogy egy, az EuropTec Kft-nél tanulószerződéssel rendelkező fiatal szakembert a szakképzettség megszerzését követően gyakornokként továbbfoglalkoztassunk és tovább képezzünk 9 hónapon át. A projekt keretében egy fő mentor segítette a fiatal munkavállaló szakmai fejlődését. Mindez egy hosszú távú befektetés. Befektetés az emberbe, befektetés a jövőbe.

Társaságunk, az Europtec Kft egy zalaegerszegi székhelyű, gyógyászati ipar számára, többféle precíziós eljárással készülő orvosi műszer tartozékokat, különböző típusú tartótálcákat, valamint festékipari megrendelők részére különféle egyedi kialakítású festékszóró fejeket gyártó cég. Az európai piacon a speciális műanyag-forgácsolás piacán kb. 8%-os piaci részesedéssel bírunk, és célunk, hogy ez a részesedést 15%-ra növeljük. Ehhez speciális tudású szakemberekre van szükségünk, így a dolgozók képzésére nagy hangsúlyt fektetünk. Az Europtec Kft fő célja a megrendelői igények kiemelkedő színvonalú kielégítése mind a hazai, mind a nemzetközi piacon, ami csak és kizárólag magas technológiai szint mellett, kiválóan képzett szakemberekkel lehetséges.

Az idegen nyelveket jól ismerő kollégák a nemzetközi piaci szerepünk elengedhetetlen alapjait képezik, így az angol és a német nyelvi képzés természetesen része volt programunknak. Ez mellett Calypso képzést is biztosítottunk a kollégák számára, valamint a hatékony szervezési és vezetési feladatok ellátása érdekében a középvezetők felkészültségét tovább fokozva, vezetői tréninget szerveztünk. A megvalósítás során is bizonyított Társaságunk, hogy jó szervező készséggel bíró, motivált emberek alkotják csapatunkat, mivel a mindennapi munkavégzés mellett aktívan, energikusan vettek részt a képzéseken. Számszerűsíthető eredmény, hogy 21 fő képzésben részt vett dolgozó összesen 24 képzettséget szerzett e projekt keretében. A TÁMOP 2.1.3.B-12/1-2012-0422 számú Az Europtec dolgozóinak képzése című, EU által társfinanszírozott projekt elsődleges célja a társaság eredményességének, hatékonyságának növelése volt. E célt sikeresen el is érte, és ezt biztosítani is fogja a jövőben is. Vissza nem térítendő támogatás formájában 11,14 Mft-ot nyert cégünk az Új Széchenyi Terv keretében, melyet a kitűzött célok elérése érdekében használtunk fel.

A projektről bővebb információ a www.europtec.hu oldalon olvasható.

         

 Pályázat száma                                            Címe

TÁMOP-2.1.3.B-12/1 Munkahelyi képzések támogatása a középvállalatok számára a konvergencia régióban” című pályázati felhívás keretében Európai Uniós forrásból támogatott 11.140.709 forint értékben megvalósuló képzéseink:
  -Gazdasági és Igazgatási képesítések -Vezetői továbbképzés- 1.modul középvezetői képzés 9 fő részére 
 

-Calypsso haladó tanfolyam 5 fő részére

  -Angol nyelvi képzés 5 fő részére
  -Német nyelvi képzés 5 fő részére

             

Orvostechnika

-Sebészet

-Endoszkópia

-Fogászat

-Kiegészítő alkatrészek

Labortechnika

-Analitika

-Diagnosztika

-Mérés- és szabályozástechnika

Energetika

-Solartechnika

-Kapcsolóberendezések

-Magasfeszültség

Ipar

 

-Festékipar

-Általános ipari alkatrészek

© 2016 EuropTec Kft.

Bejelentkezés