Április 20-án, szerdán volt Budapesten a Gépi forgácsoló Szakma Kiváló Tanulója verseny díjkiosztója, melyre nagy várakozással készültünk, hisz tanulónk- Kovács László is benne volt az esélyesek között. Laci elmondása szerint a döntőben egy viszonylag könnyű feladatot kapott, így reménykedtünk egy jó eredményben. Már a döntõbe kerülést is nagy örömmel fogadtuk, és egyben kaptunk mi is egy kis visszaigazolást arról, hogy az elmúlt években a szakképzésbe fektetett rengeteg energia és erőfeszítés meghozza munkáját. Ekkora sikert viszont csak álmunkban reméltünk.

Gratulálunk

Forrás:Mazak gépek a precíziós polimer forgácsolásban(CNC-Média)

Az EuropTec Kft. 1991-ben alakult Zalaegerszegen. Belső Gáborral, az EuropTec Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk a cég fejlődéséről és hogy miért döntöttek a Mazak gépek beszerzése mellett.

Mazak_Europtec_cikk_01Tevékenységükben az indulást követően két év után érkezett el az áttörés, mikor egy svájci megrendelésre kezdtek el polimer forgácsolt alkatrészeket gyártani. 1995-ben költöztek a jelenlegi telephelyükre, melyet – az egyre növekvő megrendeléseknek köszönhetően – a mai napig folyamatosan bővítenek.

Orvostechnika

-Sebészet

-Endoszkópia

-Fogászat

-Kiegészítő alkatrészek

Labortechnika

-Analitika

-Diagnosztika

-Mérés- és szabályozástechnika

Energetika

-Solartechnika

-Kapcsolóberendezések

-Magasfeszültség

Ipar

 

-Festékipar

-Általános ipari alkatrészek

© 2016 EuropTec Kft.

Bejelentkezés