Ipari finommechanika alkatrészek gyártása

Az ipari alkalmazások sokszínű és változatos kihívásai állnak az EuropTec kft. tevékenységének  középpontjában. A különféle műanyagok feldolgozása során szerzett sokéves tapasztalattal az EuropTec Polymer nagy pontosságú  alkatrészeket gyárt a prototípusoktól a nagy sorozatokig. 

 

 

Alapanyagok

Gyakorlatilag minden típusú polimert feldolgozunk, az alap  műanyagtól a speciális igényeknek megfelelő műanyagokig. Az EuropTec évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari illetve az orvostechnikában felhasznált műanyagok forgácsolásában. 

Forgácsolás

A nagy pontosságú műanyag alkatrészek gyártása az egyik legfontosabb alapvető kompetenciánk. A gyártás  Oftringenben és Zalaegerszegben (Magyarország), a legkorszerűbb CNC vezérlésű hoszeszterga-, eszterga- és maróközpontokkal történik. A klasszikus megmunkálás technológiák mellett  különféle felületkezelési módszereket is alkalmazunk, például polírozás, "gyémántozás". Az összes alkatrészt ultrahangos tiztítás után kerül kiszállításra. A termikus sorjázás egy másik módszer, amivel a termékeink teljes  "sorja- és szöszmenteségét" tudjuk elérni, így gyógyászati vevőink elvárásait teljesíteni.